divendres, 28 de juny del 2013

El concert



Ara que molts blogs tanquen per vacances se m’acut que hi ha amors d’estiu, cançons d’estiu, llibres per l’estiu, programació d’estiu… com ha de ser, doncs, un post d’estiu?

No ha de tractar ni de política, ni de retallades, ni de feina, ni de malalties, ni d’estudis ni d’estacions d’esquí.  

Tampoc no ha de fomentar grans reflexions ni parlar de temes complexes, no oblidem que la gent està de vacances i pensar, cansa.   

No ha de ser reivindicatiu ni atiar revolucions estranyes. Cal permetre que els senyors polítics puguin aprovar les lleis més malparides tranquil·lament, entre mojito i mojito.

Tal com està l’economia de les famílies, tampoc és correcte parlar de grans viatges ni d’hotels de cinc estrelles.   

De futbol? Estaria bé però a l’estiu no hi ha lliga, ni Champions ni res de res. Una llàstima, si tenim en compte que és l’únic motiu pel qual la gent és capaç de mobilitzar-se per una causa comuna.

De menjar? Potser sí, però que no sigui massa calòric que toca d’exhibir-nos per les platges i les piscines del país

Potser del concert per la Llibertat que es celebrarà demà al Camp Nou i que servirà per explicar a tot el món com entén la democràcia el regne d’Espanya?  
Ai no, que permetre que un poble decideixi la seva identitat i el seu futur és massa revolucionari!

8 comentaris:

  1. Doncs, demà precisament, no seré pas per aquí bloquejant, no... des de les graderies... participaré en aquest concert.

    Tossudament alçats!!!

    ResponElimina
  2. Doncs jo hi seré amb el pensament, hi enviaré energia positiva...
    I espero que sigui un tema de conversa , però en positiu, que tothom vegi de quin peu calcem els catalans...I el que ho trobi revolucionari, que si posi fulles...

    Alçats per anar endavant!!!

    ResponElimina
  3. Els diaris ja fa anys que ho practiquen això de parlar de bajanades quan apreta la calor. De fet, dels temes típics que es tracten durant el temps estival se'n diu "serps d'estiu".
    De vegades, però, sí que passen coses interessants d'aquelles que faran època, i aleshores no queda més remei que parlar-ne. Agradi més o menys.

    ResponElimina
  4. Doncs sí. Aquest concert deu ser molt revolucionari perquè els antisobiranistes ja han deixat anar les seves consignes contra el concert: que si és un mítin per adoctrinar, que si està subvencionat, que si què voldir això de la llibertat, que per a molts catalans la llibertat és poder ser espanyols. En fi, que si demà el Camp Nou és ben ple, això courà molt.

    Jo espero que s'acabi d'ompli del tot perquè sinó encara els haurem de sentir tot el sant dia dient que som 4 gats i que el 98% dels catalans no va anar al concert i per tant està en contra de la independència.

    ResponElimina
  5. Crec que als escrits, els passa una mica com les lectures de llibres, al estiu, més llum, més positius.
    Ni que parlar, doncs del que sentim en aquell moment no?.

    ResponElimina
  6. Tossudament alçats és una expressió que defineix molt bé allò que molts sentim avui. Al Camp Nou pensaré que vosaltres també hi sou. I no ens hem de preocupar del què diran aquells que sempre ens menyspreen. Seguim tossuts endevant.

    ResponElimina
  7. molt aguda, sí senyor ; D
    l'ase dels cops

    ResponElimina
  8. Josep Pages i Canaleta .. ( CARDEDEU )20 de juliol del 2013, a les 4:15

    EL CONCERT al Camp Nou Concert per la Independencia i LLibertat de Catalunya , va ser una demostració de Força del Independentisme Català .Que esta ben viu a Catalunya hi cada dia son molts més CAL PENJAR LA ESTELADA ELS BALCONS . Jo hi molts catalans hi catalanes ja li tenin penjada tot el any VISCA CATALUNYA LLIURE I CATALANA MAI MÉS ESPANYOLA NI CASTELLANA ..

    ResponElimina