dimecres, 22 de febrer del 2012

Captius de la moda





Més que l'aspecte físic, allò important es sentir-se bé amb un mateix.  La  manera de vestir és un reflex de la personalitat. Ens arreglem per agradar als demés però, sobretot, a nosaltres mateixos. Allò important és l'interior.
Són idees relacionades amb el món de la moda, frases que  hem sentit i   també hem pronunciat. Segurament les valorem de profundes i intel·ligents però  no ho són. Senzillament estan de moda.

Amb la roba succeeix quelcom semblant. Cerquem sabates divertides i samarretes originals. Ens guardim amb tota mena de complements, imprescindibles per marcar la personalitat: una bossa de mà, un collar o un foulard que faci joc amb la faldilla. O amb l'abric. Hi ha gent que fins combina els mitjons amb la roba interior. Ja està, ens emmirallem i ens trobem perfectes. Arreglats però informals. A la moda però sense perdre l'essència.
Llavors sortim al carrer i ens adonem que som una rèplica de la resta de la humanitat o, com a mínim, del trosset d' humanitat amb el qual compartim cultura i país.

Si finalment decidim obviar la moda i vestir-nos com ens doni la gana, també ho tenim cru. Aviat ens adonarem que molta gent fa el mateix  i porta una indumentària sospitosament similiar a la nostra.
Ja ho veieu, estem predestinats a seguir la moda de la mateixa manera que estem predestinats a creure'ns individus reflexius cada vegada que en parlem.
La qüestió és perquè continuem preocupant-nos pel tema, si de veritat ens importa tan poc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada