divendres, 1 de març del 2013

La Ego i l'amistat


A la Ego l’han convidada a un casament i en comptes de suposar-li un trasbals econòmic,  li ha permès de posar a prova el vincle afectiu amb l’amfitriona.  “Les amigues de debò no em conviden pels diners sinó per la companyonia" – diu, convençuda-.

Amb els diners que s’estalviarà amb el no-regal podrà comprar-se el vestit, les sabates, la bossa i encarà n’hi sobraran per anar a la perruqueria.

8 comentaris:

  1. L'Ego s'hauria de regalar un apòstrof, que no valen gaires diners i afavoreixen la figura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una petita llicència d'una no-escriptora. Ella segur que el voldria, si és de franc! Records

      Elimina
  2. Les bodes són un desastre econòmic. Aquest cop la Ego n'ha sortit ben parada.

    ResponElimina
  3. Jo el casament el Traje Gratis un amic me dejo el seu de cuan sa va casar el La meva dona el bestit de nuvia de la dona del meu amic . Los anillos tambe plestados he aixo ja fa molts anys . Esque no sabeu horrar diners Perqué comprar una roba que nomes te poses un dia ala teva vida SI Te lo dejan diners que no gastas he ES UNA Idea que dejo aqui a parejas con poco dinero he .Josep Pages i Canaleta CARDEDEU

    ResponElimina
  4. Ara fins i tot hi ha botigues que es dediquen a llogar vestits, bosses etc. Però millor si t'ho deixen els amics!! Records!

    ResponElimina
  5. LLOGAR vol dir gasta diners si algun amic ho familiar tu presta per aquel dia per qué fer un gasto cuan no teniu diners per gasta . Lo ques gastarien en traje del novio i nuvia i se estalvien podran tenir més diners per el viaje de novios he .Ami ja no me inviten a cap festa saben esten el atur i no podria fer cap regal i sense regal no te inviten en lloc he . Si hos invitan a una boda PORTEU UN VOL REGAL HO NO ANEU ALA BODA ,. Si no hus criticaran i molt he quedareu faltal he . Josep Pages Canaleta CARDEDEU

    ResponElimina
  6. Bé, potser això serà una de les poques coses bones que ens deixarà la crisi: tornar a convidar a la persona, no al regal que pugui fer-nos.

    ResponElimina