dissabte, 23 de març del 2013

Prioritats


 
El meu fill, que té set anys, no es perd cap capítol de “1000 maneras de morir” –diu la Ego- Però li he hagut de  prohibir perquè diuen massa paraulotes.

11 comentaris:

  1. La típica doble moral. Sexe i violència sí, però paraules gruixudes no, no fos cas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, i totes les històries de la Ego són "autèntiques i tremendament realistes".

      Elimina
  2. Havíem mirat aquest programa algunes vegades i és prou curiós. Mala educació deixar veure aquests programes a tendres criatures. I no pas per les paraules.
    D'acord completament amb en XeXu, perquè les paraulotes no maten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també ho comparteixo! Però la Ego ni se n'adona, les seves prioritats deuen ser unes altres.

      Elimina
  3. N'hi han de molt curioses, jo per exemple em vaig quedar molt sorprès amb la mort per nuvol de sucre.
    http://www.youtube.com/watch?v=g1vmr2okjpk

    ResponElimina
  4. Mireu se equiboca qui creu que un nen no podra mirar algu que li agrada si no hu mira a casa seva ho podra mirar a casa del amic ho per internet he . PROHIBIDO PROHIBIR Prohibir algu es feo podeu dirli al nen un consell i que el tingui la ultima paraula he .JO Tin una filla ara ja de 22 anys hi mai li baix dir que tenia que mirar ho no mirar cuan era patita hi ara treballar es intelijente i sabe lo que vol de la vida te noviu . NO Controleu molt el nen ho nena LA LLIBERTAT Tambe els agrada a els he no sigueu tan DICTADORS Pares i Mares Josep de Cardedeu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament amb sentit comú i constància no hauriem de prohibir tantes coses als nens. Records!

      Elimina
  5. MIL MANERES DE MORIR ens diu ques molt facil morir que tenin que tindra molt més cuidado en tot . Poden apendra molt del programa avegades fa riure de la manera que algu puede morir je je tan tonta he .A Catalunya moren per ser pobres no tenir feina i no poguer pagar la Hipoteca estiren per el balco es unaltra manera de morir .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una manera ben trista de morir, sí. Però no és prou espectacular perquè aparegui en el programa. Gràcies pel comentari!

      Elimina
  6. Mireu, us deixo una altra opinió ben diferent sobre el programa:http://www.elperiodico.com/es/noticias/opinion/mil-maneras-morir-2352774

    ResponElimina