dissabte, 7 de setembre de 2013

Nou de Baviera i un de La Toscana


Els balcons s'han internacionalitzat!  La Marta C. m'ha fet arribar aquestes boniques fotografies, moltes gràcies Marta!

Castell del pare de Lluís II de Baviera


Castell de Lluís II de Baviera


Casa de BavieraMausoleu àrab de BavieraPlaça de l'Ajuntament de MunicPlaça de l'Ajuntament de MunicPalau de Baviera


Plaça de l'Ajuntament de Munic


Rellotge en una urna de Munic

Plaça de la Senyoria de Florència


A Luís de Baviera (Dins "Fiestas galantes" de Paul Verlaine. Traducció de Manuel Machado)Rey, rey verdadero de este siglo: salud, señor -que quisisteis morir vengando vuestra razón -de las cosas políticas y del delirio- de la ciencia intrusa de la casa.De la ciencia, asesina de la oración -y del canto y del arte y de toda lira- y simplemente y lleno de orgullo floreciente -matasteis al morir, ¡salud, rey, bravo, señor!Fuiste vos un poeta, soldado y único rey -de este siglo en que los reyes se hacen con tan poco,- y el mártir de la razón según la fe.- Salve vuestra única apoteosis, -tenga vuestra alma su fiero cortejo de oro y hierro- en música de Wagner.

7 comentaris:

 1. Ostres tu, quins records de Munic i Baviera! Va ser un viatge genial, de fa molts anys ja. Algunes fotos les reconec! Bentornada!

  ResponElimina
 2. Jo no hi he estat però ja me l'he apuntat a la llista de llocs pendents. Gràcies XeXu, ja m'aniré posant al dia de comentaris :)

  ResponElimina
 3. Jo els conec en directe i ja tinc ganes de tornar-hi.....moot bones imatges

  ResponElimina
 4. Jo, que tampoc hi he estat mai no perdo l'esperança de fer una visiteta per coneix-els. Ni que sigui amb "Iaios tours"... :D

  ResponElimina
 5. Quin goig que fan aquests balcons!
  Bon retorn, Loreto!

  ResponElimina
 6. Caram això és tot un luxe de fotos, aquests primers palaus són espectaculars, però jo em quedo amb la caseta de Baviera!
  Sembla que aquest Luis , era un rei poc convencional...
  Petonets.

  ResponElimina
 7. Ostres!, deu n'hi do!, quines imatges més xules, imposen aquests balcons :-)
  Ben retrobada!

  ResponElimina