divendres, 9 de novembre del 2012

Compte amb la solidaritat

Al diari hi ha un comunicat promogut per l'Associació de Firaires que diu: "Jornades solidàries. Vine a la devesa de Girona per només 1,5 euros". D'entrada l'anunciat em descol·loca. Solidari amb qui? Destinaran la recaptació a alguna entitat social? Ah no, és clar. Són solidaris amb els ciutadans perquè ofereixen els bitllets a meitat de preu! El lema d'aquest any deu ser "Que cap infant és quedi sense anar a les atraccions per Sant Narcís".
Això sí que és una necessitat de pes. Sort en tenim, d'aquests firaires que, tot i que la festa ja fa una setmana que s'ha acabat, fan el sacrifici de quedar-se uns dies més a la devesa només per beneficiar els nostres nens i nenes. Com hi ha món!

2 comentaris:

  1. De tot anunci o proposta se n'ha de trobar el fons, que és la realitat. Està molt bé que ho mostris.
    La meva realitat, ara mateix, als meus anys, és que no vull ser més catalana de peatge. És impossible, ja ho sé, però faré tot el que pugui per evitar-lo.
    Pregunta: als blogs que, com el teu, no mostren l'enllaç i s'ha de buscar per Google, ¿no se'ls podria afegir l'enllaç? Així només picant ja n'hi hauria prou...
    Olga Xirinacs

    ResponElimina
  2. Bona nit,
    Em penso que ja he pogut afegir l'enllaç. Si no és això, avisa'm. Moltes gràcies.

    ResponElimina