dimecres, 27 de març del 2013

Això no ho arregla ni Déu

 
* 273 Joc literari proposat per Josep M Tubau al blog "Tens un racó dalt del món"


A en Nirmal la família li havia assignat una muller, allà al Nepal. És deia Samara, era ben plantada, tenia uns cabells negres com el sutge i uns pits que atreien la mirada tan de senyors com de senyores.

Però en Nirmal va viatjar a Europa, on va conèixer d’altres dones, i  va veure que era lliure d’escollir el propi destí. Va enviar una carta de comiat a la Samara i va desitjar-li molta sort. Mai més no van saber l’un de l’altre.

Avui en Nirmal té parella estable, tres nens, una hipoteca, dos cotxes, cinc periquitos, una família política, un jardí ple de geranis i una feina de vuit a cinc.

Dins la cartera encara guarda una foto de la Samara. No tant per evocar els seus pits, sinó per recordar temps millors.  

6 comentaris:

  1. Molt bé, perquè saber resumir és una virtut que no tothom observa. Fa més impacte.

    ResponElimina
  2. Dius una cossa que jo faix molt sempre , miro molt els Pits de les Dones siguin joves ho grans directa els Pits . Una vegada una dona gran portaba un bestit trasparente es podien mirar molt millor els pits Me quede embobao mirantela la meva dona va dir que la molestaras si la mires tan . La dona liba dir ala meva dona que tranquila que si no volgues no la miresin no aniria tan provocativa no me molesta me agrada me mirin ala meva edat . Jo despres li baix dir pues esta molt bé es conserva molt bé la dona enba donar les gracias i va marchar . ELS PITS Agraden molt els homes al menys als Heterosexuals si com sóc jo .Josep Pages i Canaleta CARDEDEU

    ResponElimina
  3. Per cert, ¿al Nepal no porten els cabells tapats, les dones?
    Bona Pasqua.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que hi conviuen hindus, budistes i islamistes, amb majoria dels primers.

      El Nirmal de Girona que jo conec és budista. En tot cas a la Samara li deixo escollir la religió que vulgui :-)

      Bona pasqua, Olga.

      Elimina